Monday, 31 October 2011

taktik love 4 boyz

Tuhan telah memberikan cinta untuk anda kongsikan dengan seseorang yang telah diciptakannya!
*

Ada cinta di dalam hati semua insan di dunia ini!
*

Anda perlu mencintai dan menghargai diri anda terlebih dahulu sebelum mencari dan mendambakan cinta dari seorang wanita.
*

Keyakinan diri adalah salah satu aset penting untuk mencuri cinta wanita!.
*

Duit bukan segala-galanya yang dicari oleh seorang wanita dalam memberikan cintanya!
*

Masih ramai lagi kaum wanita yang tidak berkahwin, maka anda sebenarnya masih ada pilihan dan tidak harus memilih untuk menjadi lelaki solo!
*

Segala apa yang ada pada anda adalah aset untuk anda jerat cinta wanita idaman anda.
*

Anda perlu memahami sifat-sifat kaum wanita untuk mengeratkan dan mengukuhkan cinta anda!
*

Putus cinta bukan penghujung sebuah kehidupan!
*

Segala-galanya ada dalam minda anda untuk mencipta satu hubungan cinta yang berkekalan!

Anda tidak perlu bimbang dan risau lagi selepas ini kerana segala rahsia, tips dan panduan untuk memikat dan menawan gadis idaman anda serta menjadi lelaki paling 'macho' dan hebat akan di dedahkan.Oleh itu, saya pasti anda memerlukan...."Panduan Cinta Untuk Lelaki

DiaLoG aBout CinTa

Teman : Kalaulah bahagia itu boleh dibeli pada kali pertama bercinta. Aku : Kenapa nak beli sedangkan bahagia itu perlu dicari? Teman : Bahagia itu tidak pernah bersama aku. Aku : Jangan cakap begitu. Teman : Kalaulah cinta itu betul-betul wujud sewaktu ...aku mula berikan hati. Aku : Bukankah kau benar-benar dilamun cinta? Teman : Bahkan aku tidak pernah bersua muka. Aku bercinta hanya dengan gambar serta suara dan kata-kata tanpa melihat wajah penutur bicara. Aku : Tapi kau bahagia kan? Teman : Memang. Cuma, kalau dia datang kembali, apakah aku mampu beri peluang lagi? Aku : Pada siapa? Kau atau dia? Teman : Pada diri sendiri. Apakah aku mampu berikan ruang pada orang yang melukakan hati aku? Aku : Mungkin. Terpulang pada kau sendiri. Teman : Kalaulah dia betul-betul wujud. Aku : Pastinya dia wujud. Teman : Aku pernah mahu menangis tatkala peluang pertama musnah begitu sahaja. Aku : Ah, jangan begitu. Teman : Pernahkah kau menunggu orang yang kau cinta sehingga lupa rutin biasa? Aku : Pernah. Teman : Berapa lama? Ada sampai terpaksa koyakkan kalendar? Aku : Tidaklah begitu sekali aku rasa. Teman : Aku pernah dan aku takut kalau dia datang dan muncul kembali, aku tak mampu berlagak sebagaimana biasa. Aku : Bukankah kau sudah melupakan? Teman : Kalaulah semudah yang semua orang sangkakan. Aku : Faham

KeranaMu

rasa sepi tanpa suaramu, rasa rindu tanpa tawamu, rasa kasih tanpa bertemu, itu tanda dikau sentiasa dihatiku... ------------------------------------------------------------ mencari seorang teman bagaikan mencari sebiji benih pokok dalam semak berduri, bersedialah untuk dilukai, jangan mengalah untuk terus mencari, andai sudah kau temui, sayanglah ia sepenuh hati, jagalah dirinye seikhlas hati. ---------------------------------------------------------------------------------------------- biar rindu asal tak jemu, biar kasih asal tak sedih, biar cinta asal tak tersiksa, biar sayang asal tak hilang, biar berjauhan asal hati x berubah, biar tak jumpe asal hati tak lupa..

kegagahan WANITA

Kegagahan seorang wanita bukan kepada pejal otot badan, tetapi pada kekuatan perasaan. Perempuan yang gagah adalah :- 1) Perempuan yang tahan menerima sebuah kehilangan. 2) Perempuan yang tidak takut pada kemiskinan. 3) Perempuan yang tabah menanggung kerinduan setelah ditinggalkan. 4) Perempuan yang tidak meminta-minta agar di penuhi segala keinginan.
malam..
ku tidur tak lena teringatkan dirimu terimbas kembali kenangan lalu alangkah indahnya bersamamu mengalir air mataku menemani malam sepiku ku rindu saat bersamamu sukarnya ku untuk melupakanmu dahulu engkau berikan cinta mengapa kini engkau berubah manakah janji akan setia menanti jikalau engkau tak lagi cinta katakan saja aku tak kisah dari kau terus membuat ku menunggu tak ku sangka tak ku duga perpisahan yang akan melanda dah ku cuba pertahankan namun dirimu pergi jua cintamu bagaikan rembulan yang hadir bila malam menjelang kau hilang bila siang mendatang begitulah sikap mu oh syg kau lontar cintaku ditepian ku bagaikan hanyut di lautan yang lemas di dalam percintaan dipukul gelombang keresahan dahulu engkau berikan cinta mengapa kini engkau berubah manakah janji akan setia menanti jikalau engkau tak lagi cinta katakan saja aku tak kisah dari kau terus membuat ku menunggu tak ku sangka tak ku duga perpisahan yang akan melanda dah ku cuba pertahankan namun dirimu pergi jua cintamu bagaikan rembulan yang hadir bila mlm menjelang kau hilang bila siang mendatang begitulah sikap mu oh syg kau lontar cintaku ditepian ku bagaikan hanyut di lautan yang lemas di dalam percintaan dipukul gelombang keresahan mengalir air mataku menemani malam sepiku ku rindu saat bersamamu sukarnya untukku melupakanmu

CinTa ooH cInTa

  jom tgok macam mana CINTA kita....
Jika Bercinta, Masa Bersama Rasa Sekejap, Tak Puas, Jika Bercinta, Panas Tak Terasa Walau Tiada Bumbung, Jika Bercinta, Bercakap 3 Jam Terasa 3 Minit, Jika Bercinta, Nak Jumpa Akan Pakai Wangi2, Cantik2. Jika Bercinta, Apa Diminta Diusahakan Sebaik Habis. Jika Bercinta, Taat Setia, Sanggup Menunggu Lama. Jika Bercinta, Asik Teringat Kata-Kata, Asik Teringat Dalam Hati.... Itu Fenomena Normal Bercinta Lelaki Dan Wanita... Kenapa Tidak Begitu Apabila Bercinta Dengan Allah Swt? Jika Bercinta Dengan Allah Swt, Solat Tak Rasa Berat, Tak Puas Solat Wajib, Tambah Pula Solat Sunnat, Solat Malam. Jika Bercinta Dengan Allah Swt, Keluar Berdakwah Menyebarkan Agama Islam, Panas Terik Padang Pasir Boleh Tahan, Apatah Lagi Panas Terik Malaysia Yg Byk Wap Air Humidity Tinggi. Jika Bercinta Dengan Allah Swt, Mulut Sentiasa Berzikir, Hati Sentiasa Berzikir, Sentiasa Berkomunikasi Melalui Doa-Doa.. Jika Bercinta Dengan Allah Swt, Nak Solat Akan Pakai Wangi2, Cantik2, Kemas2, Jika Bercinta Dengan Allah Swt, Apa Sahaja Suruhan Allah Swt Akan Dituruti Walaupun Tak Selari Dengan Nafsu Dan Kehendak Peribadi. Jika Bercinta Dengan Allah Swt, Taat Setia, Sanggup Berkorban Apa Sahaja Demi Suruhan, Larangan, Permintaan, Saranan Dari Allah Swt Di Dalam Al-Quran Jika Bercinta Dengan Allah Swt, Asyik Teringat Ayat Al-Quran Yang Merupakan Kalamullah, Kata-Kata Allah Swt Melalui Kitabnya. Realitinya Betulkah Cinta Kita?